Våre salonger

Madonna Frisørene har i dag salonger på Gjøvik og Hamar

 

Madonna Frisørene CC Mart´n

Denne salongen ligger på CC Mart´n i Hamar, nær Hamar sentrum. I denne salongen utfører vi de fleste frisørbehandlinger, og du kan bestille time eller komme på drop-in. Salongen har en stor produktavdeling der du finner de fleste produktleverandørene. Salongen flyttet fra 2.etg til 1.etg i mars 2014, og ligger i ett nyoppusset lokale, med ny og delikat innredning.

Madonna Frisørene CC Hamar (Drop in)

Salongen ligger på Hamars største og nyeste kjøpesenter. Madonna salongen på CC Stadion er kun en drop-in salong. Her får du ikke bestilt time, men du kommer innom for en klipp. Her følger vi et køsystem, som gjør at du kan gå rundt på senteret, uten å måtte sitte i salongen og vente i kø. Når det er din tur varsles du med en sms, hvor det står at du er neste. Salongen her har også en rekke utvalg av kjente hårprodukter. Du finner oss vis a vi Cubus.

Madonna Frisørene Maxi Storsenter

Madonna Frisørene Maxi holder til i 1.etg på Maxi Storsenter. Vi etablerte salong her i 2014, og ønsker deg velkommen som kunde. Vi har både drop-in og timebestilling. Hos oss finner du også en rekke kjente hårprodukter til hvert enkelt behov.

Madonna Frisørene CC Gjøvik

Madonna Frisørene på CC Gjøvik er en stor salong med timebestilling. Vi utfører en rekke frisørbehandlinger. I tillegg kan du handle gode og riktige produkter fra vår store og brede produktavdeling. Du finner oss i 2.etg vis a vi Søstrene grene. Velkommen til salongen vår på CC Gjøvik.

Madonna Frisørene CC Gjøvik Dropin

På CC Gjøvik har vi to salonger. Den andre finner du i 3.etg som kun er en drop-in salong. Her er det frisører som klipper hele dagen. Det er ikke mulighet for timebestilling og farging i denne salongen. Med vårt gode køsystem, kommer du innom å registrere deg med navn og får varsling via sms når det er din tur. Ved denne type service, kan du gjøre fra deg handelen mens du venter på klippetimen din. Trenger du en klipp, men har glemt å bestilt time, kom innom Madonna Frisørene drop-in i 3. etg da vel.

 

Madonna frisørene forhandler følgende produktserier: – Alterna – American Crew – Bed Head – Biosilk – Chi – d:fi –  Fudge – ID – Joico – Kerastase –  KMS – Loreal –  Matrix – Orofluido –  Redken – Schwarzkopf – Sebastian – Sexy Hair- SP – Tigi – Wella Professional – NIOXIN – Label M – Balmain – Revlon – MM Kollagen – Fatboy – Olivaloe – Lanza.

Vi er din faghandel på hårpleie

mf2