Vi er så heldige at vi er første salong i Norge som har mottatt Olivaloe, dette er et 100 % rent produkt. Foreløplig selger vi dette kun på CC Stadion og CC Mart´n.

FullSizeRender

Ærlige produkter med historie
Folk flest er klar over olivenolje som et viktig matsupplement med mange ernæringsmessige fordeler, svært få vet at den første bruken var kosmetisk. Olivenolje har siden tidlig minoisk tid blitt brukt til medisinske formål. Hippokrates, trolig den mest fremragende figur i historien om medisin, som i det 5. århundre f.Kr. anbefalte olivenolje for visse plager, samt for healing av skrubbsår, muskelforsterkning og beroliger huden.

Kreta og OlivenoljeShampoo_4f0dd4543f0e3

Tradisjoner for olivenoljeproduksjon, klassifiserer Kreta i Middelhavsregionen å være en av de mest tradisjonsrike representanter for Extra Virgin Olive Oil, dette er også hvordan Olivaloe’s historie begynner.

Olivaloeprodukter, naturkosmetikk med økologisk olivenolje og økologisk Aloe Vera. En unik kombinasjon for ditt hår og hud.

Alle produkter er uten mineralolje, vaselin, propylenglykol, silisium og parabener.

Produktene gir et komplett ansikts-, kropps- og hårpleieprogram. Olivealoe har filosofien om å bruke historisk naturlige oppskrifter i høy kvalitet på våre kosmetiske produkter. Hele produktspekteret blir utviklet kontinuerlig, og vi kommer derfor i nær fremtid til å se et enda bredere produktspekter fra Olivaloe.

Olivaloe, en gave til deg selv eller en du er glad i!